دانلود آهنگ جدیدclose
روال در Vb.net
زمان جاری : یکشنبه 10 فروردین 1399 - 9:42 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 358
نویسنده پیام
trainer آفلاین



ارسال‌ها : 55
عضویت: 3 /7 /1394
تشکرها : 6
تشکر شده : 16
روال در Vb.net

پرسش 1 : با کلیک بر دکمه Button1 چه رویدادی رخ می دهد؟
متغیر dynamic در Global با نوع داده Integer معرفی شده و مقدار پیش فرض آن صفر است.

در روال Dosomething دستورات زیر را داریم :


کد:

Dynamic+=1


یعنی به مقدار متغیر Dynamic که اصطلاحا به آن Literal گفته میشود ، یک واحد افزوده شود.

کار Msgbox نشان دادن پنجره پیغام است.در اینجا با استفاده از Msgbox میخواهیم مقدار متغیر Dynamic را نشان دهیم.

دستورات روال Dosomething تمام شد و پایان یافتنش را با End Sub اعلان می کنیم.دستورات روال خط به خط اجرا

خواهند شد.حالا دکمه ای به اسم Button1 می سازیم و رویداد کلیک کردن را از منوی آبشاری انتخاب می کنیم.

Dosomething() هرآنچه که در روال Dosomething نوشته بودیم پس از رویداد کلیک کردن اجرا خواهند شد.

نتیجه : با هربار کلیک کردن دکمه یک واحد به متغیر Dynamic اضافه می شود.

پرسش 2 :از تعاریف بالا چه نتیجه ای درباره تعریف روال یا رویه خواهید گرفت؟

چهارشنبه 23 دی 1394 - 12:56
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تماس با ما | روال در Vb.net | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS